Από τις εκδόσεις IANOS, σε συνεργασία με τη Semiotik Design Agency, κυκλοφορεί το δίγλωσσο επετειακό λεύκωμα «10xArt», της Aristotle Racing Team, ομάδας Formula Student του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 

Πόσοι χωράνε σε ένα μονοθέσιο; Όλοι όσοι οραματίζονται ένα καλύτερο μέλλον - δικό τους, της χώρας, του μηχανοκίνητου αθλητισμού, της τεχνολογίας. Όλοι όσοι αναζητούν την καινοτομία και τολμούν πέρα από τις προσωπικές τους δυνατότητες και τα εθνικά σύνορα.

Το 2006, η επιθυμία για δημιουργία ώθησε μια ομάδα φοιτητών να κατασκευάσει ένα αγωνιστικό μονοθέσιο, με το οποίο θα συναγωνίζονταν τα καλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου. Με λιγοστούς πόρους και τεχνογνωσία, ισχυρή θέληση και αρκετή τύχη, η ομάδα κατάφερε να οδηγηθεί σε μια ανοδική πορεία. Κινητήριος δύναμή της, η επιμονή για συνεχή βελτίωση και ο εθισμός της στην ταχύτητα.

Μέσα από το επετειακό αυτό λεύκωμα, η Aristotle Racing Team διηγείται τη δεκαετή διαδρομή της, τις προκλήσεις και τις αποτυχίες που τελικά οδήγησαν σε επιτυχίες και υποσχέσεις για ένα ακόμη πιο δημιουργικό μέλλον.

Αφιερωμένο σε όλους όσους πιστεύουν ότι «Racing is ART»!