ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ

Συγγραφέας: ΠΥΡΟΥΝΑΚΗ ΛΙΩΝΗ ΜΑΡΙΑ

Εκδότης: ΘΥΜΑΡΙ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Περίληψη - Το βιβλίο αυτό έχει σαν πρώτο στόχο να εμπλουτίσει το ρόλο της Νηπιαγωγού στην πολυπλοκότητα της σημερινής εποχής. Μέσα από τα θεωρητικά στοιχεία –αλλά και τις πρακτικές επισημάνσεις- διευκολύνεται η οριοθέτηση του ρόλου της …, άρα και η αυτοπροστασία της από την εξουθένωση. Ο δεύτερος στόχος του βιβλίου είναι να διευκολύνει άμεσα και πρακτικά την Νηπιαγωγό στο καθη......

Αρχική Τιμή: 19.00 €

Τιμή IANOS: 17.10 (Κέρδος: 1.90 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΠΥΡΟΥΝΑΚΗ ΛΙΩΝΗ ΜΑΡΙΑ

Συγγραφέας
ΠΥΡΟΥΝΑΚΗ ΛΙΩΝΗ ΜΑΡΙΑ
Η Μαρία Πυρουνάκη Λιωνή, είναι Ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια, σύμβουλος ψυχικής υγείας και Διδάκτωρ Κοινωνικής Ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο του Bath της Αγγλίας. Ειδικεύτηκε στη Συστημική Ψυχοθεραπεία στο «Εργαστήρι Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων», με το οποίο συνεργάζεται ως εκπαιδεύτρια επόπτρια ψυχοθεραπευτών. Επίσης συνεργάζεται με διάφορα Πανεπιστήμια σε μεταπτυχιακά προγράμματα, καθώς και με επιχειρήσεις για διεπαγγελματική συμβουλευτική, εργασιακή εποπτεία και ψυχοκοινωνική εκπαίδευση. Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Τομείς ενδιαφερόντων της για έρευνα και εφαρμογή, είναι: η πρόληψη ψυχοκοινωνικών προβλημάτων στην ευρύτερη κοινότητα, τα κοινωνικά δίκτυα, η εκπαίδευση και η εξέλιξη του θεραπευτή. Πρόσφατα έχει εντάξει στη θεραπεία και στη διδακτική της, διαφορετικές μορφές τέχνης. Ασχολείται επίσης και με την λογοτεχνική συγγραφή. Τον Σεπτέμβριο 2016 παίχτηκε το ψυχογραφικό θεατρικό της μονόπρακτο «Άρι-Άδνη».

Περίληψη

Το βιβλίο αυτό έχει σαν πρώτο στόχο να εμπλουτίσει το ρόλο της Νηπιαγωγού στην πολυπλοκότητα της σημερινής εποχής. Μέσα από τα θεωρητικά στοιχεία –αλλά και τις πρακτικές επισημάνσεις- διευκολύνεται η οριοθέτηση του ρόλου της …, άρα και η αυτοπροστασία της από την εξουθένωση. Ο δεύτερος στόχος του βιβλίου είναι να διευκολύνει άμεσα και πρακτικά την Νηπιαγωγό στο καθημερινό της έργο με τα παιδιά. Εφαρμόζοντας τις «ασκήσεις για την τάξη», προάγει βασικά ζητούμενα του ψυχοπαιδαγωγικού σκοπού του Νηπιαγωγείου ως θεσμού. Συγκεκριμένα, προάγει την ένταξη των παιδιών στην τάξη, την αποδοχή και την αξιοποίηση της διαφορετικότητας, τη συνεργασία και την επικοινωνία μεταξύ τους.

Πληροφορίες προϊόντος

 • SKU:
  0389142
 • ISBN:
  978-960-349-139-2
 • ISBN2:
  9789603491392
 • Εκδότης:
  ΘΥΜΑΡΙ
 • Συγγραφέας:
  ΠΥΡΟΥΝΑΚΗ ΛΙΩΝΗ ΜΑΡΙΑ
 • Συντελεστής:
  ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑΝΟΣ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2016
 • Σελίδες:
  195
 • Διαστάσεις:
  17x24
 • Βάρος:
  0.4300 kg
 • Χώρα:
  ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία