QZINE ΤΕΥΧΟΣ 6

Εκδότης: JEAN - CHARLES METAYER

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Περίληψη - Εορταστικό τεύχος με αφιέρωμα στα μαγικά υλικά του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού και τις «χρυσές» πρώτες ύλες όπως ο αστακός, το foie gras, η τρούφα πάνω στις οποίες ο Jean Charles Metayer δημιουργεί......
Τιμή IANOS: 20.00

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για όλες τις αγορές

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

Περίληψη

Εορταστικό τεύχος με αφιέρωμα στα μαγικά υλικά του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού και τις «χρυσές» πρώτες ύλες όπως ο αστακός, το foie gras, η τρούφα πάνω στις οποίες ο Jean Charles Metayer δημιουργεί τα αρχοντικά πιάτα των γιορτών. Ο Μassimo Bottura, παραχωρεί μια εφ’ όλης της ύλης αποκλειστική συνέντευξη όπου μιλά για τη μαγειρική, την έμπνευση, και το Osteria Francescana που φέτος ανέβηκε στην κορυφή των 50World’s Best Restaurants. Ο Βασίλης Κυρίτσης και ο Νίκος Μπάκουλης δημιουργούν το δικό τους “liquid dinner” με δύο κοκτέιλ που λειτουργούν ως κυρίως πιάτο και ως επιδόρπιο ενώ ο Απόστολος Πλαχούρας μας ξεναγεί στον κόσμο της σαμπάνιας, προτείνοντας τέσσερις αγαπημένες του ετικέτες. Η Κική Τριανταφύλλη γράφει για το μεγάλο debate γύρω από ένα κατεξοχήν εορταστικό έδεσμα, το foie gras, ενώ η Αγλαΐα Κρεμέζη μας εξηγεί τα πάντα για τις κολοκύθες και άλλες αγαπημένες χειμερινές πρώτες ύλες. Τέλος, ο διάσημος Philippe Givre, ο executive pastry chef του École du Grand Chocolat της Valrhona, μοιράζεται συνταγές για τέσσερις χριστουγεννιάτικες «μπάλες», που θα εντυπωσιάσουν.

Πληροφορίες προϊόντος

  • SKU:
    0396012
  • Εκδότης:
    JEAN - CHARLES METAYER
  • Έτος κυκλοφορίας:
    2017
  • Σελίδες:
    96
  • Διαστάσεις:
    21x28
  • Βάρος:
    0.4700 kg
  • Χώρα:
    ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία
: Άγνωστο
: Άγνωστο