ΤΑ 5 ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ

Συγγραφέας: ΜΑΞΓΟΥΕΛ ΤΖΩΝ

Εκδότης: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Υπότιτλος - ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕΤΕ ΤΙς ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ
Περίληψη - Δοκιμασμένα βήματα για να πολλαπλασιάσετε τις δυνατότητές σας Η ηγεσία δεν πηγάζει από τον τίτλο που έχετε –για την ακρίβεια, η ανάληψη μιας ηγετικής θέσης είναι μόνο το πρώτο (και χαμηλότερο) από τα πέντε επίπεδα τα οποία πρέπει να κατακτήσει κάθε αποτελεσματικός ηγέτης. Για να γίνετε κάτι περισσότερο από ένας απλός προϊστάμενος, πρέπει να αποκτήσετε την ι......

Αρχική Τιμή: 17.50 €

Τιμή Web: 14.50 (Κέρδος: 3.00 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΜΑΞΓΟΥΕΛ ΤΖΩΝ

Συγγραφέας
ΜΑΞΓΟΥΕΛ ΤΖΩΝ
O John C. Maxwell, ο κορυφαίος αμερικανός ειδικός σε θέματα ηγεσίας, είναι ιδρυτής του "The Enjoy Group", ενός ομίλου οργανισμών αφιερωμένων στο να βοηθούν τους ανθρώπους να μεγιστοποιήσουν το προσωπικό και ηγετικό τους δυναμικό. Έχει αναπτύξει τις αρχές του σε εταιρείες του "Fortune 500", στη στρατιωτική ακαδημία του Γουέστ Πόιντ, σε διεθνείς εταιρείες μάρκετινγκ, στο NCAA, και σε επαγγελματικές αθλητικές ομοσπονδίες όπως η NFL. Κάθε χρόνο δίνει ομιλίες σε κοινό άνω των 250.000 και επηρεάζει τη ζωή περισσότερων από 1 εκατ. ανθρώπων μέσα από τα σεμινάρια, τα βιβλία και τις κασέτες του. Είναι ο συγγραφέας περισσότερων από τριάντα βιβλίων, που έχουν φιγουράρει στη λίστα μπεστ σέλερ των "New York Times", ανάμεσα στα οποία "Οι 21 απαράβατοι νόμοι της ηγεσίας" και "Οι 21 απαραίτητες αρετές του ηγέτη".

Περίληψη

Δοκιμασμένα βήματα για να πολλαπλασιάσετε τις δυνατότητές σας Η ηγεσία δεν πηγάζει από τον τίτλο που έχετε –για την ακρίβεια, η ανάληψη μιας ηγετικής θέσης είναι μόνο το πρώτο (και χαμηλότερο) από τα πέντε επίπεδα τα οποία πρέπει να κατακτήσει κάθε αποτελεσματικός ηγέτης. Για να γίνετε κάτι περισσότερο από ένας απλός προϊστάμενος, πρέπει να αποκτήσετε την ικανότητα να εμπνέετε τους ανθρώπους σας και να σχηματίζετε ομάδες που θα παράγουν, όχι μόνον αποτελέσματα, αλλά και μελλοντικούς ηγέτες. Στο βιβλίο αυτό, ο John C. Maxwell, συγγραφέας πολλών μπεστ-σέλερ σύμφωνα με τη λίστα των New York Times, εξηγεί με σαφήνεια τι σημαίνει πραγματική ηγεσία και την καθιστά προσιτή σε όλους. Πιο συγκεκριμένα, αναλύει τα 5 επίπεδα της ηγεσίας και σας εξηγεί πώς μπορείτε να τα κατακτήσετε: 1. Θέση: Σας ακολουθούν επειδή πρέπει. 2. Συγκατάθεση: Σας ακολουθούν επειδή το θέλουν. 3. Παραγωγή: Σας ακολουθούν για όσα έχετε προσφέρει στο σύνολο. 4. Εξέλιξη ανθρώπων: Σας ακολουθούν για όσα έχετε προσφέρει στους ίδιους. 5. Κορυφή: Σας ακολουθούν γι’ αυτό που είστε και γι’ αυτό που αντιπροσωπεύετε. Με τις συμβουλές αυτού του βιβλίου και με προσπάθεια, επιμονή και θέληση για μάθηση, μπορούμε όλοι να φτάσουμε σε ένα υψηλότερο και αποτελεσματικότερο επίπεδο ηγεσίας, και να ασκήσουμε μεγαλύτερη επιρροή στις ζωές των ανθρώπων που μας περιβάλλουν.

Πληροφορίες προϊόντος

 • Ξενόγλωσσος Τίτλος:
  THE 5 LEVELS OF LEADERSHIP
 • SKU:
  0329893
 • ISBN:
  978-960-461-618-3
 • ISBN2:
  9789604616183
 • Εκδότης:
  ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
 • Συγγραφέας:
  ΜΑΞΓΟΥΕΛ ΤΖΩΝ
 • Μεταφραστής:
  ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
 • Συντελεστής:
  ΟΥΣΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΕΛΛΗ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2011
 • Σελίδες:
  348
 • Διαστάσεις:
  14x21
 • Βάρος:
  0.5000 kg
 • Χώρα:
  ΑΜΕΡΙΚΗ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία
: Norah Jones - Shoot The Moon