ΤΑ 6 ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Συγγραφέας: ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΑΤΖΗΝΕΟΦΥΤΟΥ ΛΟΥΚΙΑ

Εκδότης: ΠΕΔΙΟ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Περίληψη - Σήμερα, χάρη στην έντονη ερευνητική δραστηριότητα, οι γνώσεις για θέματα ψυχολογίας του παιδιού έχουν αυξηθεί σημαντικά. Είναι όμως αναγκαίο οι γνώσεις αυτές να μην παραμένουν στο επίπεδο της θεωρητικής συζήτησης ανάμεσα στους ειδικούς, αλλά να μεταφέρονται σε όλους όσοι έχουν σχέση με τα παιδιά, και παράλληλα να μετατρέπονται σε αποτελεσματικά προγρ......

Αρχική Τιμή: 33.00 €

Τιμή Web: 24.70 (Κέρδος: 8.30 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΑΤΖΗΝΕΟΦΥΤΟΥ ΛΟΥΚΙΑ

Συγγραφέας
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΑΤΖΗΝΕΟΦΥΤΟΥ ΛΟΥΚΙΑ
Η Λουκία Δημητρίου - Χατζηνεοφύτου, ψυχολόγος, έκανε βασικές και μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Κολωνίας όπου και ανακηρύχθηκε διδάκτωρ το 1988 κοντά στους καθηγητές E. Beuchelt και U. Undeutch ερευνητές με διεθνές κύρος. Διδάσκει εδώ και χρόνια εξελικτική και παιδαγωγική ψυχολογία σε ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Κύπρο και συμμετέχει σε διάφορα ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα. Διατηρεί ιδιωτικό εργαστήρι Συμβουλευτικής παιδιών και ενηλίκων όπου ασκεί τη μη κατευθυντική, ανθρωπιστική, συμβουλευτική, εμπνευσμένη από το C. Rogers. Είναι μητέρα δύο κοριτσιών.

Περίληψη

Σήμερα, χάρη στην έντονη ερευνητική δραστηριότητα, οι γνώσεις για θέματα ψυχολογίας του παιδιού έχουν αυξηθεί σημαντικά. Είναι όμως αναγκαίο οι γνώσεις αυτές να μην παραμένουν στο επίπεδο της θεωρητικής συζήτησης ανάμεσα στους ειδικούς, αλλά να μεταφέρονται σε όλους όσοι έχουν σχέση με τα παιδιά, και παράλληλα να μετατρέπονται σε αποτελεσματικά προγράμματα δράσης. Γι’ αυτό και το παρόν βιβλίο απευθύνεται σε όλους εκείνους που ενδιαφέρονται πραγματικά να γνωρίσουν το νεαρό παιδί και να το «συνοδεύσουν» στο δύσκολο ταξίδι της ανάπτυξης και της διαμόρφωσης της προσωπικότητάς του. Στο βιβλίο επιχειρείται μια λεπτομερής, εξειδικευμένη παρουσίαση της ανάπτυξης του ανθρώπου από τη σύλληψη και τη γέννησή του έως την είσοδό του στο δημοτικό σχολείο. Ο απλός και κατανοητός λόγος, η πληρότητα των θεμάτων, τα ζωντανά παραδείγματα και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό παρέχουν στους αναγνώστες όλες τις αναγκαίες γνώσεις για την ανάπτυξη του παιδιού κατά τα έξι πρώτα κρίσιμα χρόνια της ζωής του, έτσι ώστε να κατανοήσουν τις διαδικασίες και να προωθήσουν τις απαραίτητες αναπτυξιακές αλλαγές. Μόνο με την ενεργό εμπλοκή τους στη διαδικασία της ανάπτυξης του παιδιού οι γονείς αλλά και οι νηπιαγωγοί μπορούν να προσφέρουν την κατάλληλη υποστήριξη και βοήθεια που χρειάζονται τα αναπτυσσόμενα άτομα για το καλό το δικό τους και της κοινωνίας.

Πληροφορίες προϊόντος

 • Σειρά:
  ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ
 • SKU:
  0274088
 • ISBN:
  978-960-546-070-9
 • ISBN2:
  9789605460709
 • Γλώσσα:
  Ελληνικά
 • Εκδότης:
  ΠΕΔΙΟ
 • Συγγραφέας:
  ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΑΤΖΗΝΕΟΦΥΤΟΥ ΛΟΥΚΙΑ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2012
 • Σελίδες:
  831
 • Διαστάσεις:
  17x24
 • Βάρος:
  1.3900 kg
 • Χώρα:
  ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία