ΤΑΣΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ / ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ - CD

Καλλιτέχνης: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ

Εταιρία Παραγωγής: SELINA

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Περίληψη - Οι πρώτοι ήχοι που θυμάται ένα μωρό: το νανούρισμα της μητέρας και η γλυκιά μελωδία ενός κουρδιστού παιχνιδιού. Αναμνήσεις που συνοδεύουν έναν άνθρωπο μια ζωή ολόκληρη, συνώνυμα τρυφερότητας και αθωότητας, σύμβολα μίας μουσικής αφετηρίας. Σίγουρα όχι οι ήχοι του μπουζουκιού του Βασίλη Τσιτσάνη… Κι όμως. Οι πιο …ανήσυχοι γονείς, που ήδη γνωρίζουν ότι έργα......

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

Περίληψη

Οι πρώτοι ήχοι που θυμάται ένα μωρό: το νανούρισμα της μητέρας και η γλυκιά μελωδία ενός κουρδιστού παιχνιδιού. Αναμνήσεις που συνοδεύουν έναν άνθρωπο μια ζωή ολόκληρη, συνώνυμα τρυφερότητας και αθωότητας, σύμβολα μίας μουσικής αφετηρίας. Σίγουρα όχι οι ήχοι του μπουζουκιού του Βασίλη Τσιτσάνη… Κι όμως.

Οι πιο …ανήσυχοι γονείς, που ήδη γνωρίζουν ότι έργα κλασικών συνθετών αλλά και «ιερών τεράτων» της rock μουσικής έχουν ενορχηστρωθεί για βρέφη, θα πρέπει να ξέρουν ότι το πεδίο των επιλογών τους διευρύνεται.

Ο συνθέτης Τάσος Ιωαννίδης, γνωστός για τη σειρά τραγουδιών «Λάχανα και Χάχανα», φέρνει την παράδοση της έντεχνης ελληνικής μουσικής ένα βήμα πιο κοντά στην κούνια των μωρών με τη σειρά: «Μουσική για βρέφη - Έλληνες Συνθέτες».

Πληροφορίες προϊόντος

 • SKU:
  0338467
 • Εταιρία Παραγωγής:
  SELINA
 • Καλλιτέχνης:
  ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2014
 • Βάρος:
  0.1500 kg
 • Χώρα:
  ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία