x
NEW IANOS E-SHOP
Δείτε το νέο site του ΙΑΝΟΥ
x
Αγαπητοί μας πελάτες
Σας ενημερώνουμε ότι ο προβλεπόμενος χρόνος παράδοσης πλέον είναι 7-9 μέρες.
Λόγω του μεγάλου όγκου παραγγελιών καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να μειωθεί ο χρόνος εκτέλεσης της παραγγελίας.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.
#μένουμε_σπίτι
 

ΤΟ ΑΥΓΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ

Συγγραφέας: ΣΜΥΡΛΗ ΒΙΚΥ

Εκδότης: ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Υπότιτλος - ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Περίληψη - Η Βίκυ Σμυρλή διάλεξε και ετοίμασε από την ελληνική και διεθνή κουζίνα 84 αλμυρές και γλυκές συνταγές όπου το αυγό πρωταγωνιστεί ορατό αλλά και αόρατο. Ο Ανδρέας Σμαραγδής, με τη μαγεία του φωτογραφικού του φακού, τις αιχμαλώτισε και τις αποτύπωσε ιδανικά πάνω στο χαρτί. Και ο Γιάννης Βλαχάκης κατέθεσε την επιστημονική γνώση και την πείρα πο......

Αρχική Τιμή: 24.00 €

Τιμή IANOS: 21.60 (Κέρδος: 2.40 €)

Υπό την προϋπόθεση διαθεσιμότητας στον εκδότη. Αποστολή εντός 2-5 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΣΜΥΡΛΗ ΒΙΚΥ

Συγγραφέας
ΣΜΥΡΛΗ ΒΙΚΥ
Η Βίκυ Σμυρλή γεννήθηκε στην Αθήνα. Μετά από μια καριέρα ως αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία, με εκπαιδεύσεις στην Ελβετία και στην Αμερική, και με θητεία σε θέσεις στη Διοίκηση και στην Εκπαίδευση, μπήκε στον χώρο του ειδικού τύπου της γαστρονομίας, ξεκινώντας από το περιοδικό "Γεύση". Ακολούθησε το περιοδικό "Μενού και άλλα", όπου για χρόνια είχε τη Διεύθυνση. Έχει συνεργαστεί με περιοδικά όπως: "Ιδανικό Σπίτι", "Τηλέραμα", "Olive", "Βήμα Gourmet", "Fooding", "Αλλάξτε γεύσεις", "Κουζίνα", "Λιχουδιές". Έχει εκδώσει ένθετα περιοδικών: "Τηλέραμα", "Grazia", "Θέλω". Η πρώτη της ολοκληρωμένη συγγραφική δουλειά είναι ο "Φοιτητής και στην κουζίνα". Ακολούθησε ο "Ταξιδιώτης στην κουζίνα" και "Το αυγό που πάει παντού".

Περίληψη

Η Βίκυ Σμυρλή διάλεξε και ετοίμασε από την ελληνική και διεθνή κουζίνα 84 αλμυρές και γλυκές συνταγές όπου το αυγό πρωταγωνιστεί ορατό αλλά και αόρατο. Ο Ανδρέας Σμαραγδής, με τη μαγεία του φωτογραφικού του φακού, τις αιχμαλώτισε και τις αποτύπωσε ιδανικά πάνω στο χαρτί. Και ο Γιάννης Βλαχάκης κατέθεσε την επιστημονική γνώση και την πείρα που απέκτησε στο τιμόνι της επιτυχημένης οικογενειακής του εταιρίας. το βιβλίο αυτό θα διαβάσετε την ιστορία του αυγού, θα μάθετε τα μυστικά του αλλά και την τόσο σημαντική για την υγεία διατροφική του αξία όπως αυτή ανακοινώνεται μέσα από τις πιο πρόσφατες επιστημονικές δημοσιεύσεις. Ξεφυλλίστε το κι αφήστε το να σας ''ταξιδέψει'' στον κόσμο του αυγού!

Πληροφορίες προϊόντος

  • SKU:
    0217812
  • ISBN:
    978-960-98587-0-0
  • ISBN2:
    9789609858700
  • Γλώσσα:
    Ελληνικά
  • Εκδότης:
    ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ
  • Συγγραφέας:
    ΣΜΥΡΛΗ ΒΙΚΥ
  • Συντελεστής:
    ΓΚΑΓΚΑΤΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
  • Έτος κυκλοφορίας:
    2008
  • Σελίδες:
    166
  • Διαστάσεις:
    22x28
  • Βάρος:
    1.1000 kg
  • Χώρα:
    ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία