x
NEW IANOS E-SHOP
Δείτε το νέο site του ΙΑΝΟΥ
 

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Συγγραφέας: ΤΣΑΤΣΑΡΗΣ Γ. ΙΩΑΝΝΗΣ

Εκδότης: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΟΣ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Υπότιτλος - Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Περίληψη - Οριζόμενος από την ατομική μου νόηση θέλω εδώ να σας αναφέρω ότι όλο αυτό το συστηματοποιημένο λογογράφημα που σας παρουσιάζω μέσα στο βιβλίο μου, το όρισε μια λειτουργική κατάσταση της Νέας Εποχής να αποκαλυφθεί. Τώρα, γιατί όρισε εμένα και όχι κάποιον άλλον, αυτό το γνωρίζει μόνον η Εποχή και όχι εκείνος που αποκαλύπτει. Διότι η κάθε Εποχή ορίζεται ως ένας ......

Αρχική Τιμή: 28.54 €

Τιμή IANOS: 25.69 (Κέρδος: 2.85 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΤΣΑΤΣΑΡΗΣ Γ. ΙΩΑΝΝΗΣ

Συγγραφέας
ΤΣΑΤΣΑΡΗΣ Γ. ΙΩΑΝΝΗΣ

Η γραφή αυτού τού βιβλίου μού επιτάσσει να θέσω στην αρχή τα ονοματικά και επώνυμα στοιχεία τής παρουσίας μου, ως μέσο γνωστοποίησής μου: εγώ ο Ιωάννης Γ. Τσάτσαρης γεννήθηκα το 1934 σ' ένα χωριό της ορεινής Ολυμπίας του Νομού Ηλείας, ονόματι Δαφνούλα, από γονείς όχι και πολύ εύπορους.

Ο πόλεμος τού ΄40 και οι ιδεολογικές επιθυμίες των έξω και μέσα αρχών τής τότε εποχής, που εδημιούργησαν τον εμφύλιο πόλεμο, μού επρόβαλαν τα εμπόδια ώστε να μην μπορέσω να ακολουθήσω τα ανώτερα και ανώτατα επίπεδα τής μαθητικής παιδείας που το κράτος είχε δημιουργήσει. Και ειδικά όταν βρέθηκα στο παιδομάζωμα που έκανε η ιδεολογική παράταξη εκείνων που αναφέρονταν ως «λαϊκοί αποκαταστάτες» των ανθρώπων, αυτό μού απέκοψε τις σκέψεις μου να βρω τον τρόπο για την σχολική μου πορεία. Διότι, δραπετεύοντας από τις πρώτες ώρες τής συλλήψεώς μου, με ανάγκασαν οι καταστάσεις να καταφύγω, μέσω ειδικών διακινήσεων, εις την Κόρινθο. Eκεί έπρεπε να εργάζομαι, για να ζήσω, διότι δεν είχα από κανέναν συμπαράσταση και ούτε υπήρχε τότε οργανωμένη νυχτερινή εκπαίδευση από το κράτος.

Και εφ’όσον συνέβησαν όλα αυτά και μού εμπόδισαν την μαθητική παιδεία, παρέμεινα με την παιδεία που μού έσπερναν κατά τακτικούς καιρούς οι Επουράνιες Θέσεις... Εκείνο που παρέμεινε ακέραιο μέσα μου ήταν να διατηρώ τις άμεσες επικοινωνιακές σχέσεις μου με μια ειδική προσευχή προς τις Φωτεινές Ιερές Θέσεις τού Δημιουργού και αυτή η επιθυμία εγεννήθηκε από την πολύ μικρή μου ηλικία. Και τα συγκινησιακά μου δεν μού ζήτησαν ό,τι βλέπω και ό,τι ακούω να το αποκαλύπτω σε κανέναν. Μόνον να το διατηρώ μέσα μου σαν μια πολύ ωραία εσωτερική μου χαρά..

Όμως οι γραφές των ανθρώπων δεν έπαψαν να μού δημιουργούν το ενδιαφέρον να τις παρακολουθώ. Και αυτό το θεώρησα και πάρα πολύ ωφέλιμο, να μελετώ τα διάφορα βιβλία εκείνων που τους ανέφεραν ως «ειδικούς γνώστες».

Πορευόμενος σε μιαν επαγγελματική πορεία για την επιβίωσή μου, ο χρόνος όρισε να βρεθώ στην Αθήνα. Μετά από αρκετά χρόνια βρέθηκα σε μια διάλεξη που την παρακολουθούσαν αρκετοί των γραμμάτων και τού πνεύματος, όπως αναφέρονται. Εκεί βρέθηκε και ένας επώνυμος Έλληνας τής Φιλοσοφικής Σχολής τού Πανεπιστημίου τού Μονάχου και, κάνοντάς του εγώ δύο ερωτήσεις, η απάντησή του ήταν να μου ζητήσει να τους μιλήσω! Αυτό και έκανα.

Από εκείνη την στιγμή και μετά άρχισε ο κόσμος να με αναζητά. Όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και σε πολλές χώρες τού εξωτερικού. Βλέπετε ότι ορισμένες καταστάσεις δεν επιτρέπουν οι Νόμοι τής Δημιουργίας να κρυφθούν...

Αποκαλύπτοντας, λοιπόν, πολλά ειδικά σημεία τής οργανικής λειτουργικότητας τού ανθρώπου στην ψυχοβιολογία της, τους προσέφερα και πολλές θεραπείες.

Αυτά όλα με οδήγησαν να γράψω τα βιβλία: «Αυθεντικές ιστορίες παραφυσικών φαινομένων από την Πίνδο», «Η Αποκάλυψη μετά τού Ιωάννου», «Το επόμενο βήμα της Δημιουργίας», «Ο άνθρωπος στην άγνωστη πορεία του», «Αισθησιογονίες» και «Η Γνώση Αποκάλυψη».

Περίληψη

Οριζόμενος από την ατομική μου νόηση θέλω εδώ να σας αναφέρω ότι όλο αυτό το συστηματοποιημένο λογογράφημα που σας παρουσιάζω μέσα στο βιβλίο μου, το όρισε μια λειτουργική κατάσταση της Νέας Εποχής να αποκαλυφθεί.

Τώρα, γιατί όρισε εμένα και όχι κάποιον άλλον, αυτό το γνωρίζει μόνον η Εποχή και όχι εκείνος που αποκαλύπτει. Διότι η κάθε Εποχή ορίζεται ως ένας ατομικός πυρήνας που θέλει πάντοτε να δώσει την απάντηση στο ερώτημα αν τα κοσμοδημιουργήματα που έγιναν έχουν μια ωφελιμότητα ή αν είναι μια βλαβερή προσφορά για τους ανθρώπους.

Και μην απορήσει κανείς, ούτε να θέσει ανταγωνιστική επιθυμία αντιδράσεως μέσα του για τις αποκαλύψεις που κάνω. Αυτά όλα ορίσθηκαν να τα λογογραφήσω, για να εισέλθουν ως αντίληψη σε όποιους πραγματικά επιθυμούν να μάθουν τις αιτίες για τα γεγονότα που συμβαίνουν.

Η Εποχή θέλει οπωσδήποτε να παρουσιάσει στους ανθρώπους της Γης ότι οι προσπάθειές τους μπορεί να ήταν πολύ μεγάλες, αλλά η Αντινομική Τάξη κατάφερε να τους αλλάξει δρόμο πορείας και να τους φέρει μέσα σε δράσεις που να διαμορφώνουν ένα αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα αυτό, όταν έχει αναπτυχθεί μέσα από λαθεμένο δρόμο, δίνει το παραγόμενό του, που είναι οι καταστάσεις που σήμερα συμβαίνουν και -σας το λέγω- θα συμβούν ακόμα πιο πολλές.

Γι' αυτό, αν δεν προσέξει ο άνθρωπος τον δρόμο που ακολούθησε για να φτάσει στα διάφορα παραγόμενα που προσδιόριζε ότι θα του αποκαταστήσουν την ζωή σε ψευδαισθησιακές πληρότητες, τότε το λάθος αυτό θα τον οδηγήσει προς την πτώση και την αμετάβλητη διασάλευση της ψυχοσωματικής του θέσης προς τα Κάτω σύμπαντα....
ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΤΣΑΤΣΑΡΗΣ

Πληροφορίες προϊόντος

 • SKU:
  0077211
 • ISBN:
  960-90834-2-0
 • ISBN2:
  9609083420
 • Γλώσσα:
  Ελληνικά
 • Εκδότης:
  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΟΣ
 • Συγγραφέας:
  ΤΣΑΤΣΑΡΗΣ Γ. ΙΩΑΝΝΗΣ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2003
 • Σελίδες:
  443
 • Διαστάσεις:
  17x24
 • Βάρος:
  0.9600 kg
 • Χώρα:
  ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία
: Renée Yoxon René Gely - Lets Call It a Day