ΤΟ ΓΙΑΧΝΙ

Συγγραφέας: ΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ Ι.ΓΙΩΡΓΟΣ

Εκδότης: ΣΙΔΕΡΗΣ Μ.

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Περίληψη - Το «γιαχνί» είναι ένα απλό και ταπεινό φαγητό, μα η διαδικασία να το πετύχεις «ψημένο, λιωμένο κι αμάλαγο» μπορεί να οδηγήσει στην κατάκτηση μιας αίσθησης ισορροπίας και αρμονίας, στην κατάκτηση του μέτρου. Ένα παιδί ανακαλύπτει τους άξονες που πάνω τους θα πατήσει, για να αντλήσει τη δύναμη να πορευτεί σ’ έναν περίπλοκο κόσμο, να σπουδάσει γιατρός, να γίνει αν......

Αρχική Τιμή: 12.20 €

Τιμή Web: 10.37 (Κέρδος: 1.83 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ Ι.ΓΙΩΡΓΟΣ

Συγγραφέας
ΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ Ι.ΓΙΩΡΓΟΣ
Γεννήθηκα το 1954 στο χωριό Αληθινή, της επαρχίας Καινουρίου, του νομού Ηρακλείου, της νήσου Κρήτης ή κατά άλλους, «ο ομφαλός της Γης». Φοίτησα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύτηκα στην Αναισθησιολογία στο Δημοτικό Νοσοκομείο Αθηνών «Η Ελπίς», με διευθυντή τον αείμνηστο δάσκαλο Γιώργο Χασαπάκη. Μετεκπαιδεύτηκα στην Αγγλία, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Nottingham, στη φροντίδα του ανθρώπινου πόνου. Έχω ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου πλάι σε «κοιμισμένους ή μισοκοιμισμένους ή μισοξύπνιους» ανθρώπους, σε δύσκολες ή κρίσιμες στιγμές της ζωής τους. Από το 1986 έως σήμερα εργάζομαι στον χώρο της υγείας ως ελεύθερος επαγγελματίας. Έχω μία σύζυγο και μία κόρη που φοιτά στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ανατρέχοντας τη ζωή μου, θεωρώ εν κατακλείδι ότι, αν δεν βοήθησα, τουλάχιστον δεν έβλαψα ηθελημένα και εν γνώσει μου την ανθρώπινη ύπαρξη καθ’ οιονδήποτε τρόπο. Το Γιαχνί είναι το πρώτο μου λογοτεχνικό βιβλίο.

Περίληψη

Το «γιαχνί» είναι ένα απλό και ταπεινό φαγητό, μα η διαδικασία να το πετύχεις «ψημένο, λιωμένο κι αμάλαγο» μπορεί να οδηγήσει στην κατάκτηση μιας αίσθησης ισορροπίας και αρμονίας, στην κατάκτηση του μέτρου. Ένα παιδί ανακαλύπτει τους άξονες που πάνω τους θα πατήσει, για να αντλήσει τη δύναμη να πορευτεί σ’ έναν περίπλοκο κόσμο, να σπουδάσει γιατρός, να γίνει αναισθησιολόγος. Η προσπάθεια να ζήσει, να νιώσει, να «γίνει άνθρωπος». Μια σύζευξη μαγειρικής, ιατρικής, αναισθησίας και αναισθησιολογίας, με κριτική ματιά στις επιρροές και τις επιδράσεις του κοινωνικού περίγυρου.

Πληροφορίες προϊόντος

 • SKU:
  0358873
 • ISBN:
  978-960-468-120-4
 • ISBN2:
  9789604681204
 • Εκδότης:
  ΣΙΔΕΡΗΣ Μ.
 • Συγγραφέας:
  ΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ Ι.ΓΙΩΡΓΟΣ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2015
 • Σελίδες:
  164
 • Διαστάσεις:
  14x21
 • Βάρος:
  0.3000 kg
 • Χώρα:
  ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία