ΤΟ ΚΡΕΑΣ

Συγγραφέας: ΚΩΤΣΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Εκδότης: ΜΥΡΤΟΣ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Υπότιτλος - ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΡΟΠΟΙ ΚΟΠΗΣ
Περίληψη - Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε τεχνίτες κρέατος, αλλά και σε καταναλωτές οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν το κρέας. Από το 1981 η Ελληνική Πολιτεία έκανε βαθειά τομή νομοθετώντας ή εφαρμόζοντας Κοινοτικές Οδηγίες και Κανονισμούς σε όλα τα επίπεδα, από την παραγωγή ως την κατανάλωση ενημερώνοντας και έχοντας αρωγό τον επαγγελματία του κρέατος. Στόχο......

Αρχική Τιμή: 15.00 €

Τιμή IANOS: 13.50 (Κέρδος: 1.50 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

Περίληψη

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε τεχνίτες κρέατος, αλλά και σε καταναλωτές οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν το κρέας. Από το 1981 η Ελληνική Πολιτεία έκανε βαθειά τομή νομοθετώντας ή εφαρμόζοντας Κοινοτικές Οδηγίες και Κανονισμούς σε όλα τα επίπεδα, από την παραγωγή ως την κατανάλωση ενημερώνοντας και έχοντας αρωγό τον επαγγελματία του κρέατος. Στόχος του είναι να διαμορφώσει μια όσο το δυνατόν πληρέστερη και πιο σαφή αντίληψη για το κρέας, γεγονός που θα βοηθήσει τόσο τον έμπορο στην επαγγελματική του δραστηριότητα όσο και τον καταναλωτή στην προάσπιση των συμφερόντων του.

Πληροφορίες προϊόντος

  • SKU:
    0285797
  • ISBN:
    978-960-6866-41-8
  • ISBN2:
    9789606866418
  • Εκδότης:
    ΜΥΡΤΟΣ
  • Συγγραφέας:
    ΚΩΤΣΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  • Συντελεστής:
    ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΝΑ
  • Έτος κυκλοφορίας:
    2013
  • Σελίδες:
    102
  • Διαστάσεις:
    17x24
  • Βάρος:
    0.2800 kg
  • Χώρα:
    ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία