ΒΑΣΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ

Συγγραφέας: ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Εκδότης: IANOS

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Περίληψη - Όλη η ιστορία της ομοιοπαθητικής από τον σπουδαίο του είδους Γεώργιο Βυθούλκα, από τον Ιπποκράτη έως σήμερα που την ιστορία της τελειοποίησε ο Γερμανός Σ. Χάνεμαν. Τα περιεχόμενα , από μόνα τους , μιλούν για το παρόν βιβλίο. Περιεχόμενα: «Εισαγωγή του Γεώργιου Βυθούλκα», «Ομοιοπαθητική», «Ορισμός υγείας», «Μέτρο υγείας», «Η προδιάθεση για ασθένειες», «Π......

Αρχική Τιμή: 10.00 €

Τιμή IANOS: 7.00 (Κέρδος: 3.00 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Συγγραφέας
ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο Γεώργιος Βυθούλκας είναι επίτιμος Καθηγητής της Ιατρικής Ακαδημίας της Μόσχας (Academy of Medical Sciences), Καθηγητής στην Ιατρική Ακαδημία του Κιέβου και Συνεργάτης Καθηγητής στην Ιατρική Σχολή των Βάσκων στην Ισπανία (2001-2004). Το 1996 βραβεύθηκε με το Right Livelihood Award (γνωστό και ως Alternative Nobel Prize, www.rightlivelihood.org) για την προσφορά του στον τομέα της ομοιοπαθητικής. Το 2000 βραβεύθηκε με το Χρυσό Μετάλλιο της Ουγγρικής Δημοκρατίας, από τον Πρόεδρο της χώρας, για το έργο του στην ομοιοπαθητική επιστήμη. To 1995 ίδρυσε στην Αλόννησο τη Διεθνή Ακαδημία Κλασικής Ομοιοπαθητικής (www.vithoulkas.com), της οποίας είναι διευθυντής. Με τη διδασκαλία του στην Ακαδημία αποτυπώνει τη σαραντάχρονη εμπειρία του στην ομοιοπαθητική και αναλύει τη θεωρία του για τα επίπεδα υγείας. Κάθε χρόνο, τους θερινούς μήνες, εκπαιδεύονται εκεί γιατροί από διάφορες χώρες, όπως Γερμανία, Ιταλία, Σουηδία, Νορβηγία, Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Ρωσία, Αμερική, Καναδάς, Αυστρία, Ιαπωνία, Ινδίες, Μεξικό, Βραζιλία και φυσικά Έλληνες γιατροί. Στην εγκυκλοπαίδεια «Πάπυρος - Λαρούς - Μπριτάνικα», σε ένα τρίστηλο άρθρο, αναφέρεται ως «κορυφαίος ομοιοπαθητικός, από τους διασημότερους αναμορφωτές της ομοιοπαθητικής κατά τον εικοστό αιώνα, αυτός που πρόσθεσε νέα δυναμική στη θεραπευτική της ομοιοπαθητικής πάνω σε επιστημονικές βάσεις». Το έργο του επίσης αναφέρεται στο «WHO is WHO in the World» (18th edition, p.2.293). Είναι συγγραφέας πολλών επιστημονικών άρθρων και βιβλίων. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε 22 γλώσσες.

Περίληψη

Όλη η ιστορία της ομοιοπαθητικής από τον σπουδαίο του είδους Γεώργιο Βυθούλκα, από τον Ιπποκράτη έως σήμερα που την ιστορία της τελειοποίησε ο Γερμανός Σ. Χάνεμαν. Τα περιεχόμενα , από μόνα τους , μιλούν για το παρόν βιβλίο. Περιεχόμενα: «Εισαγωγή του Γεώργιου Βυθούλκα», «Ομοιοπαθητική», «Ορισμός υγείας», «Μέτρο υγείας», «Η προδιάθεση για ασθένειες», «Παθολογία», «Ανεύρεση φαρμάκου», «Βία και σεξουαλικές διαταραχές», «Προληπτική ιατρική», «Σημαντικές ερωτήσεις-απαντήσεις», Θεραπευμένες περιπτώσεις με κλασική ομοιοπαθητική» και «Ευθανασία». Ότι αφορά την υγεία μας, είναι θεϊκό. Χωρίς αυτήν δεν μπορούμε να πράξουμε τίποτα. Το βιβλίο αυτό είναι ένας θησαυρός της υγείας.

Πληροφορίες προϊόντος

 • Σειρά:
  ΜΙΚΡΟΣ ΙΑΝΟΣ
 • SKU:
  0203324
 • ISBN:
  978-960-7827-82-1
 • ISBN2:
  9789607827821
 • Γλώσσα:
  Ελληνικά
 • Εκδότης:
  IANOS
 • Συγγραφέας:
  ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2008
 • Σελίδες:
  160
 • Διαστάσεις:
  9,5x17
 • Βάρος:
  0.2000 kg
 • Χώρα:
  ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία