ΒΟΛΙΟΣ ΕΜΒΟΛΙΟΣ

Συγγραφέας: ΚΑΣΣΑΒΕΤΗ ΦΛΩΡΑ ΜΑΖΑΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

Εκδότης: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΟΚΟΛΗ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Υπότιτλος - ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ
Περίληψη - Το βιβλίο Βόλιος Εμβόλιος.Ένα αληθινό παραμύθι για τα εμβόλια αποσκοπεί στη μετάδοση των γνώσεων μέσα από τη μυθοπλασία και αφορά ένα θέμα που έχει κρίσιμη σημασία για την υγεία των παιδιών: τον εμβολιασμό. Είναι αλήθεια πως σε αυτό το θέμα, όπως και σε αρκετά άλλα θέματα που σχετίζονται με την υγεία και την ευημερία των παιδιών, δεν υπάρχουν στην ελλην......

Αρχική Τιμή: 12.72 €

Τιμή IANOS: 11.45 (Κέρδος: 1.27 €)

Άμεσα διαθέσιμο. Αποστολή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΚΑΣΣΑΒΕΤΗ ΦΛΩΡΑ

Συγγραφέας, Μεταφραστής
ΚΑΣΣΑΒΕΤΗ ΦΛΩΡΑ
H Φλώρα Κασσαβέτη είναι δημοσιογράφος, αρχισυντάκτρια στο περιοδικό «forma» του ομίλου ΑNT1 ενώ παράλληλα αρθρογραφεί στο site www.happymom.gr του ίδιου ομίλου. Έχει συνεργαστεί ως συντάκτρια, υπεύθυνη ύλης και αρχισυντάκτρια σε έντυπα ποικίλης τα τελευταία 20 χρόνια μεταξύ των οποίων τα περιοδικά «Είναι», «To Παιδί μου κι Εγώ», “Παιδί και Νέοι Γονείς», «Ρrevention”, «Jolie” κ.ά. Έχει ασχοληθεί με τον τομέα των σχέσεων, του σεξ, της ψυχολογίας και της υγείας και έχει συνεργαστεί με κορυφαίους ειδικούς για την σύνταξη των άρθρων της. Έχει πάρει συνεντεύξεις από μεγάλο αριθμό κορυφαίων επιστημόνων από το χώρο της παιδιατρικής και της υγείας. Έχει μεταφράσει βιβλία και είναι συγγραφέας των βιβλίων: «Καλώς ήρθες μωρό μου» και «Πώς να μεγαλώσετε σωστά το παιδί σας», που έχουν εκδοθεί από τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη.

Περίληψη

Το βιβλίο Βόλιος Εμβόλιος.Ένα αληθινό παραμύθι για τα εμβόλια αποσκοπεί στη μετάδοση των γνώσεων μέσα από τη μυθοπλασία και αφορά ένα θέμα που έχει κρίσιμη σημασία για την υγεία των παιδιών: τον εμβολιασμό. Είναι αλήθεια πως σε αυτό το θέμα, όπως και σε αρκετά άλλα θέματα που σχετίζονται με την υγεία και την ευημερία των παιδιών, δεν υπάρχουν στην ελληνική παιδική λογοτεχνία παρά ελάχιστες προσπάθειες προσέγγισης. Οι συγγραφείς Σπύρος Μαζάνης, παιδίατρος, και Φλώρα Κασσαβέτη, δημοσιογράφος, με τη συνδρομή στην εικονογράφηση της εικαστικού Μαρίας Κουτρούμπα, αποδίδουν με εξαιρετικό τρόπο, ειλικρινή, απλό και απολύτως κατανοητό για ένα παιδί, τη διαδικασία, τη σημαντικότητα και την αναγκαιότητα του εμβολιασμού. Το ταξίδι του Βόλιου από τη στιγμή που μπαίνει στον οργανισμό και ο τρόπος που αναλαμβάνει να εκτελέσει το καθήκον του, που είναι να τον προστατεύσει, αποτυπώνουν ελκυστικά τη σκοπιμότητα των εμβολίων. Αν μάλιστα το παραμύθι αυτό διαβαστεί σε μια σχολική τάξη και πλαισιωθεί με δραστηριότητες επέκτασης κατά τον τρόπο που προτείνει η επίστήμη της Αγωγής Υγείας για την επεξεργασία των θεμάτων που αφορούν την πρόληψη των ασθενειών, τότε αυτή η γνώση μπορεί να εδραιωθεί και να διατηρηθεί, συνοδεύοντας το παιδί για πολλά χρόνια!

Πληροφορίες προϊόντος

 • SKU:
  0437359
 • ISBN:
  978-618-5139-86-5
 • ISBN2:
  9786185139865
 • Εκδότης:
  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΟΚΟΛΗ
 • Συγγραφέας:
  ΚΑΣΣΑΒΕΤΗ ΦΛΩΡΑ, ΜΑΖΑΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
 • Εικονογράφος:
  ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ ΜΑΡΙΑ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2018
 • Σελίδες:
  48
 • Διαστάσεις:
  25x22
 • Βάρος:
  0.2700 kg
 • Χώρα:
  ΕΛΛΑΔΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία