ΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Συγγραφέας: ΝΤΗΝΑΧ Α. ΠΑΟΥΛ

Εκδότης: ΙΔΕΟΘΕΑΤΡΟΝ

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Περίληψη - Το 1921, o Paul Amadeus Dienach, ένας Αυστρο-Ελβετός δάσκαλος με εύθραυστη υγεία, που υποφέρει από την επιδημία της εποχής engephalitis lethargica, πέφτει σε κώμα για έναν ολόκληρο χρόνο. Όταν συνέρχεται, πληροφορούμενος ότι δεν του απομένει πολύς χρόνος ζωής, αναζητώντας ένα πιο ήπιο κλίμα, έρχεται στην......

Αρχική Τιμή: 26.50 €

Τιμή IANOS: 23.85 (Κέρδος: 2.65 €)

Υπό την προϋπόθεση διαθεσιμότητας στον εκδότη. Αποστολή εντός 2-5 εργάσιμων ημερών.

Δωρεάν μεταφορικά

Για αγορές άνω των 25 €

Δωρεάν αντικαταβολή

Για αγορές άνω των 25 €

Άμεση παράδοση

Σε όλη την Ελλάδα

ΝΤΗΝΑΧ Α. ΠΑΟΥΛ

Συγγραφέας
ΝΤΗΝΑΧ Α. ΠΑΟΥΛ
Το 1922, μετά από ένα κώμα διάρκειας ενός έτους, ο Paul Dienach ξύπνησε και έγραψε ό, τι θυμόταν σχετικά με την εμπειρία του να ζει στο μέλλον, ως φυσικός Ανδρέας Northam κατά το έτος 3906. Αυτή η απίθανη ιστορία έχει γραφτεί στο βιβλίο "Η Κοιλάδα των Ρόδων", στα γερμανικά και ελληνικά. Ο Paul Dienach ήταν δάσκαλος των ελληνικών σπουδών στην Ελβετία. Έχασε τη ζωή του νέος από φυματίωση σε ηλικία 38 ετών. Πριν από το θάνατό του, ωστόσο, θέλοντας να εξασφάλισει ότι κάποιος θα μπορούσε να διαδώσει την ιστορία του, ο ίδιος έδωσε χειρόγραφά του σε έναν από τους μαθητές του τον Γιώργος Παπαχατζής, ο οποίος έγινε κοσμήτορας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, που ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1927.

Περίληψη

Το 1921, o Paul Amadeus Dienach, ένας Αυστρο-Ελβετός δάσκαλος με εύθραυστη υγεία, που υποφέρει από την επιδημία της εποχής engephalitis lethargica, πέφτει σε κώμα για έναν ολόκληρο χρόνο. Όταν συνέρχεται, πληροφορούμενος ότι δεν του απομένει πολύς χρόνος ζωής, αναζητώντας ένα πιο ήπιο κλίμα, έρχεται στην Ελλάδα όπου παραδίδει μαθήματα γερμανικών. Λίγο πριν πεθάνει, εμπιστεύεται το προσωπικό του ημερολόγιο στον αγαπημένο του μαθητή Γεώργιο Παπαχατζή ,μελλοντικό Πρύτανη του Παντείου Πανεπιστημίου και διαπρεπή Νομικό, χωρίς, όμως να του αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες. Μεταφράζοντας το ημερολόγιο, ο Παπαχατζής ανακαλύπτει την απίστευτη ιστορία του: για έναν ολόκληρο χρόνο, όσο ο δάσκαλός του ήταν σε κώμα, η συνείδησή του, ανεξήγητα, ολίσθησε στο έτος 3906 μ.Χ., στο σώμα ενός άλλου άνδρα, του Andreas Northam! Ο Dienach περιγράφει λεπτομερώς την εκεί εμπειρία του, που, μεταξύ άλλων, περιέχει όλη την ιστορία της ανθρωπότητας από τον 20ό έως τον 39ο αιώνα, όπως του την διηγήθηκαν οι άνθρωποι του μέλλοντος - από τον εφιάλτη του Αριθμού (Υπερπληθυσμός) και τους Παγκόσμιους Πολέμους, μέχρι την εγκαθίδρυση του Παγκόσμιου κράτους, το νέο, ριζοσπαστικό διοικητικό σύστημα, τον εποικισμό του Άρη και το επόμενο εξελικτικό στάδιο του ανθρώπινου είδους. Σήμερα, έναν σχεδόν αιώνα αφότου γράφτηκε, το μοναδικό αυτό ημερολόγιο κυκλοφορεί στα ελληνικά, για πρώτη φορά επιμελημένο και προσαρμοσμένο στην εποχή μας, αφού πρώτα διαβάστηκε και συγκίνησε χιλιάδες αναγνώστες σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλον τον κόσμο. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας δεν είναι μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας. Δεν γράφτηκε για να δημοσιευτεί και δεν διεκδικεί λογοτεχνικές δάφνες. Είναι το ημερολόγιο ενός απλού ανθρώπου, που έζησε την ιστορία του μέλλοντός μας.

Πληροφορίες προϊόντος

 • SKU:
  0443082
 • ISBN:
  978-960-93-8933-4
 • ISBN2:
  9789609389334
 • Εκδότης:
  ΙΔΕΟΘΕΑΤΡΟΝ
 • Συγγραφέας:
  ΝΤΗΝΑΧ Α. ΠΑΟΥΛ
 • Μεταφραστής:
  ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 • Συντελεστής:
  ΣΥΡΙΓΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
 • Έτος κυκλοφορίας:
  2018
 • Σελίδες:
  464
 • Διαστάσεις:
  15x21
 • Βάρος:
  0.6700 kg
 • Χώρα:
  ΑΥΣΤΡΙΑ

Αξιολογήσεις

Βαθμολογία